Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: LG Optimus Pad commercial laat Optimus Prime spelen met Apple

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2011, 19:03 Categorie3D tablets

LG haalt alles uit de kast met de promotie van haar Optimus Pad 3D tablet.. Terwijl Motorola en Toshiba tussen de zinnen door wat verwijzingen maken naar Apple toont LG een Transformer (Optimus Prime) die een appel vermorzeld en een robot die in een gebouw gegooid wordt met een Apple logo erop. Kortom, niet geheel subtiel!

We zijn benieuwd of de makers van Transformers iets tegen deze commercial hebben en of Apple gaat terugslaan. LG heeft in ieder geval genoeg geld over om eens flink uit te pakken voor de Optimus Pad. Zie hieronder de commercial voor de dual-core Honeycomb 3D tablet.


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.