Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Motorola Xoom gespot in Dubai, hands-on video gemaakt

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2011, 19:13 CategorieAndroid

De Motorola Xoom, een van de meest aantrekkelijke maar ook dure (o.a. 800 dollar) tablets, is bij de Amerikaanse FCC – keuringsinstantie voor elektronica apparaten – aangekomen als Wifi-only versie. We kunnen de Xoom dus snel op de markt verwachten. Maar, in Dubai is er al een in het wild gespot. De zilvere versie heeft ook een korte hands-on review gekregen van een gelukkig man.

In de video ziet Android Honeycomb er (weer) zeer indrukwekkend uit en de tablet lijkt goed te reageren. Het toetsenbord lijkt ook gebruiksvriendelijk en de universele zoekfunctie is een handige feature naar onze mening. De YouTube applicatie met de ‘3D wall’ is briljant te noemen, maar kijk zelf even naar onderstaande hands-on video van de Motorola Xoom en vorm je eigen mening.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.