Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Motorola Xoom versus Apple iPad

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2011, 20:15 CategorieAndroid

Aangezien de Motorola Xoom vandaag via Verizon in Amerika leverbaar is, is het tijd voor een vergelijking met de iPad. Het resultaat is de video onderaan dit bericht, gemaakt door Wirefly. Om te beginnen; de Xoom is 600 dollar met een 2-jarig Verizon abonnement, terwijl de iPad voor 629 dollar te koop is. Laten we eerst wat specificaties bekijken.

De Motorola tablet heeft 4G ondersteuning (wordt later als update uitgebracht), terwijl de iPad het voor nu met 3G moet doen. De Xoom kan ook een hotspot signaal verspreiden voor tot 5 apparaten. De iPad heeft deze functie niet. De iPad mist ook de HDMI output en enige vorm van een camera, wat ten opzichte van de 5 megapixel camera met 720p video op de Xoom een groot gemis is.

Het is de vraag of het nodig is om Android met iOS te gaan vergelijken aangezien Honeycomb zeer multifunctioneel, modern en flexibel is. Apple zal op dit gebied ook nog een inhaalslag moeten maken. Daarnaast gebruikt de Xoom een dual-core Tegra 2 processor die meer power heeft dan de Apple A4 processor.

Video vergelijking Motorola Xoom met Apple iPad
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.