Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Qt Quick Tablet zou de toekomst van Nokia kunnen zijn

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2011, 23:21 CategorieBesturingssystemen

Hieronder vind je een video waarin de RdUX II tablet in actie te zien is, een apparaat gebaseerd op de Qt Quick software omgeving. Dit zou wel eens een van de prototypes kunnen zijn die Nokia gebruikt voor haar toekomstige MeeGo systeem voor tablets, maar dat is meer een gok dan een feit.

Een van de features die we zien is multitouch waarmee de zogenaamde ‘birds eye view’ geactiveerd kan worden en applicaties geminimaliseerd worden. Ook is er een sidebar met apps in multitasking modus. De multitasking vensters kunnen willekeurig geplaatst worden and zoomen toont je minder items per venster.

Hier is de Qt tablet in actie:

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.