Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: RIM toont BlackBerry PlayBook voor Business gebruik

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2011, 22:20 CategorieHardware

Voor diegenen die alsmaar op zoek zijn naar beeldmateriaal van de BlackBerry PlayBook is weer eens raak. RIM heeft vandaag een officiële video uitgebracht waarin de nieuwe tablet in actie te zien is. De demo is gericht op bedrijfsmatige klanten/gebruikers. In de video wordt onder meer getoond hoe de PlayBook communiceert met een BlackBerry smartphone.

We zien hoe de PlayBook verbonden wordt met een BlackBerry smartphone via een beveiligde en gecodeerde Bluetooth verbinding. In het geval dat de telefoon en de tablet geen verbinding meer hebben wordt alle beveiligd data meteen van de PlayBook verwijderd. De PlayBook zal dezelfde controle levels hebben als de bestaande BlackBerry telefoons.

RIM houdt vast een het feit dat de PlayBook geen extra diensten of accounts nodig heeft om geïntegreerd te worden heeft in het bedrijfsproces. Bedrijven hoeven zich geen zorgen de maken over extra kosten en de IT afdeling hoeft geen kopzorgen te hebben over hoe een groot aantal nieuwe apparaten in het beveiligde netwerk te plaatsen.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.