Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon tablet in de maak; wordt dit de rivaal van de Apple iPad 2?

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2011, 14:11 CategorieAndroid

De iPad 2 is de tablet van dit moment, maar dat betekent niet dat we niet denken dat andere tablets ook een kans hebben. Tussen de vele tablets die klaarstaan om gelanceerd te worden zou er volgens Devicemag ook een Amazon tablet te vinden zijn. De internet gigant zou een tablet in ontwikkeling hebben die een grote rivaal van de Apple tablet kan worden.

Amazon’s nieuwe tablet zal op het Android besturingssysteem gebaseerd zijn en in het straatje van de Motorola Xoom, RIM BlackBerry PlayBook en de HP TouchPad passen. Als Amazon echt de stap in de tablet markt waagt zijn we benieuwd hoe het zal verlopen. Amazon is momenteel al een rivaal van Apple in de e-books arena. Om deze reden is de kans ook groot dat het geen echte tablet wordt maar een e-book reader. Toch is er de kans op een echte tablet met e-book reader functie.

Momenteel heeft Amazon al een e-book reader te koop, genaamd de Amazone Kindle (afgebeeld).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.