Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert iOS 4.3 update voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2011, 18:26 CategorieApple

Wanneer je al een iPad hebt en toch geen trek hebt in de nieuwe iPad 2 dan wil je natuurlijk wel blijven genieten van de laatste updates. Sinds vannacht kun je in ieder geval updaten naar iOS 4.3 want Apple heeft, wat vooruit lopend op schema, de nieuwe versie van het besturingssysteem gelanceerd.

De belangrijkste verbeteringen van iOS 4.3 zijn dan het je huidige iPad een stuk sneller zal maken (zowel voor het web browsen als het bedienen van applicaties), een eenvoudigere mogelijkheid om media van je Mac of PC te streamen naar je iPad, en je kunt voortaan zelf instellen voor welke functie je de schakelaar aan de zijkant van de iPad wilt gebruiken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.