Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus komt nog dit jaar met 3D tablet

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2011, 19:02 Categorie3D tablets

Asus CEO Jerry Shen heeft tegenover hi-tech bevestigd dat de fabrikant dit jaar nog van plan is een 3D tablet op de markt te brengen die gebruikt maakt van een quadcore processor. Toch zal de tablet niet beschikken over een 3D camera zoals de LG Optimus Pad. Volgens Shen is een quadcore processor nodig voor een vloeiende weergave op Full HD resolutie of hoger.

Maar de plannen voor een 3D tablet staan niet op zichzelf. Asus wil namelijk de tweede grootste speler worden in de tablet markt, met een marktaandeel van 5 tot 8 procent. Eind 2012 moet deze doelstelling bereikt zijn. Volgens Shen ligt Apple voor op de concurrentie op het gebied van interface en ecosysteem, maar wat de hardware, zoals display technologie, betreft ligt volgens hem Asus ver voorop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.