Eerste iPad 2 reviews; voldoet Apple weer aan de verwachtingen?

11 maart 2011 2 Minuten 0 Reacties
ipad2

De Apple iPad 2 is sinds vandaag te koop in Amerika en de eerste reviews zijn deze week al online verschenen. De iPad 2 wordt positief omschreven als "zeer geschikt", "mooi vormgegeven", "elegant", "dunner en sneller", "doet de Xoom verbleken", en "verbazingwekkend goed". En ook zijn er wat minpunten: "Notificaties blijven een lastig geval", "de camera voldoet niet aan de verwachtingen", en "geen USB". Kortom, er is al heel wat geschreven over de nieuwe Apple tablet.

De

De HDMI dongel (optioneel te koop voor 39 dollar) is volgens velen een mooie extra feature en werkt perfect om je iPad 2 te verbinden met je TV. De camera is aan de andere kant teleurstellend, hoewel hij wel goed werkt voor FaceTime gebruik.

De iPad 2 heeft vele malen meer apps, en betere ontwikkelaar ondersteuning, dan elke andere tablet in de markt, en waarschijnlijk elke tablet die in de nabije toekomst gelanceerd zal worden. De software is solide, er is goed over nagedacht, en zeer stabiel. De notificaties blijven een irritatie punt en Apple moet hier echt iets aan gaan doen bij de volgende update.

De Garage Band en PhotoBooth applicaties zijn fantastisch. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en ze laten zeker zien wat de iPad 2 allemaal kan. Ook is de nieuwe SmartCover bij de reviewers zeer in trek. Het is elegant, bijna automatisch, en eigenlijk gewoon cool. Toch wordt er wel vaak gesproken over he feit dat de bescherming voor de achterzijde en de zijkanten van de tablet minimaal is met de SmartCover.

De originele iPad was zo goed dat de iPad 2 helemaal niet zoveel verbeteringen nodig had, maar deze versie is goed genoeg dat, hoewel je niet perse hoeft te haasten naar de winkel als je al een iPad hebt, je er waarschijnlijk wel een wilt hebben. En als je aan het shoppen bent voor een tablet dan is dit toch echt de beste, niet alleen voor het geld, maar gewoon de beste. Voor nu althans.

Bekijk onze pagina met alle specificaties, video’s en prijzen van de iPad 2

Wil je al een iPad 2 kopen? Dat kan al!

Reacties (0)