Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste muziek video opgenomen met de iPad 2

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2011, 0:22 CategorieApple

Nu dat de meest populaire tablet twee camera’s heeft gekregen waarvan er een in HD kan opnemen moet deze natuurlijk wel gelijk creatief ingezet worden. Remedy Films heeft een hele muziek video voor het nummer “Need” van Eddy met de iPad 2 gedraaid. Ze hebben hiervoor niet een, maar vier iPad 2 tablets gebruikt, waarmee er zelfs met een uit de hand gedraaid is.

Het heeft ruim 5 uur geduurd op alles op de iPad’s te hebben staan en er zijn 12 uur aan montage tijd gebruikt om de clip zoals hieronder getoond in elkaar te zetten. Voeg hier nog eens 8 uur toe voor het in de rij wachten voor een Apple Store om de iPad 2 te bemachtigen. Hoewel de iPad 2 niet echt ontworpen is voor cinematografisch gebruik hield dit het productie team niet tegen om de tablets te bevestigen aan wat professionele cranes, een steadycam en een rig.

Het lijkt ons interessant om te zien wat voor andere creatieve uitingen er verschijnen wanneer meer mensen de iPad 2 in handen krijgen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.