Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gratis en betaalde apps voor Formule 1 fans gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2011, 22:05 CategorieAndroid

Het Formule 1 seizoen is vandaag weer begonnen en voor de fanatieke fans onder ons zijn er ook applicaties gelanceerd om de race ervaring nog wat intensiever te maken. De 2011 versie van de officiële Formula1.com app is voor het eerst beschikbaar op Android (naast versies op BlackBerry, J2ME en iOS) en heeft ook push notificaties gekregen (alleen iOS tot nu toe) om je te vertellen wanneer de race op het punt staat te beginnen.

Als je opzoek bent naar een upgrade als een hulpje bij het kijken dan is de F1 2011 Timing App Championship wel wat voor je. Deze applicatie geeft je live statistieken en indicatoren van waar elke racer zich bevindt op het circuit, zoals te zien in de iPad afbeelding hierboven. Je kunt de info zelfs pauzeren of opnieuw laten weergeven wanneer je via een digitale video recorder kijkt.

De laatstgenoemde applicatie is te koop voor 30 dollar in de Android en iTunes tores.

Bron: Formula1.com

 • Delen:

Reacties

 1. Machiel
  30 maart, 2011 om 13:34

  Vorig jaar was er ook al het hele seizoen een 2010 versie van deze applicatie. Dus om te zeggen dat hij dit jaar voor het eerst op android is, is een beetje overdreven. De applicatie is alleen erg prijzig, en je moet hem elk seizoen opnieuw kopen. Beetje jammer dus. Voor de rest top applicatie tijdens de race.

  • Martijn
   30 maart, 2011 om 14:08

   Dat was me niet bekend. Dank voor de info! Vanuit het persbericht begrepen wij dat dit de eerste keer was.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.