Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Internationale iPad 2 verkopen openen met lange levertijden

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2011, 19:27 CategorieApple

Zoals beloofd door Apple is de internationale verkoop van de Apple iPad 2 begonnen, met Australië en Nieuw Zeeland onder de eerste landen buiten de VS die de kans krijgen om de tablet online te bestellen. Toch lijkt het erop dat de beste manier om snel een iPad 2 in handen te hebben is door in de rij bij een winkel te gaan staan. De leverdata op de Apple websites in de desbetreffende landen staat namelijk al op 2 tot 3 weken.

Vannacht om 02.00 is ook Nederland aan de beurt en het is even afwachten wat de leverdata bij ons gaan zijn. Apple verwacht bij de winkels lange rijen, net als in de VS, en er wordt in verschillende landen al melding gemaakt van mensen die voor een winkel klaarstaan. In Nederland wordt de Apple bij officiële resellers vanaf 17.00 in de middag verkocht.

Kijk op onze iPad 2 pagina voor alle specs en de winkels waar je de iPad 2 kunt bestellen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.