Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 jailbreak al beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2011, 14:23 CategorieApple

Vrijdag werd de nieuwe iPad 2 gelanceerd, maar vandaag krijgt de tablet al zijn eigen jailbreak. De iOS tablet is gehackt door een bekende Apple hacker, genaamd Comex. Met deze jailbreak is het mogelijk om de alternatieve applicatie winkel Cydia te draaien en applicaties van derden – welke niet in de Apple Store te koop mogen worden aangeboden – te downloaden.

De jailbreak is nog niet gepubliceerd, maar Comex laat weten dat nadat de bugs weggewerkt zijn zal dat snel gebeuren. Het indrukwekkende van het verhaal is dat de hacker geen iPad 2 heeft hoeven aanraken. Volgens hem was alleen iOS 4.3 nodig om het geheel te kraken en als de software niet zo lastig was had hij al eerder met de jailbreak naar buiten kunnen komen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.