Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 verkoop zorgt voor rijen, waarschijnlijk vanavond uitverkocht

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2011, 21:14 CategorieApple

De iPad 2 verkopen bij de Apple resellers zijn sinds 17.00 van start gegaan en inmiddels (21.00) in de meeste gevallen ook geëindigd. Via verschillende websites (1, 2) hebben we berichten vernomen van rijen voor de Apple stores en de andere winkels als Media Markt en Dixons. Veel filialen hadden voldoende voorraad om in ieder geval de eerste 200 wachtenden te voorzien van een nieuwe iPad dus niet veel mensen zullen teleurgesteld naar huis zijn gegaan.

De verwachting is wel dat er na vanavond nagenoeg geen iPad 2 meer te krijgen is en dat er alleen nog bestellingen geplaatst kunnen worden, zowel online als in de winkel. Grappig is dat wij momenteel de website bijwerken via onze locatie in Grosseto, Italië, waar bij de Euronics winkel onder meer gewoon nog twee iPad 2 modellen van 16GB op een eigenaar liggen te wachten en er eigenlijk niemand rondloopt op de Apple afdeling. Als je dus in de buurt bent….

Anders is het alsnog mogelijk de iPad 2 aan te schaffen. Bekijk in dit artikel een complete lijst van alle winkels waar je de iPad 2 kunt kopen, met of zonder abonnement.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.