Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad iOS 4.3 update zorgt voor problemen bij Vodafone klanten

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2011, 13:18 CategorieApple

Sinds vorige week is het voor iPhone en iPad eigenaren mogelijk de iOS 4.3 update te downloaden, maar niet iedereen heeft er schijnbaar profijt van. Zo wordt er op Tweakers gesproken over problemen met de 3G verbinding voor Vodafone klanten met een iPad. In de meeste gevallen zou de iPad crashen wanneer verbinding gemaakt wordt met het 3G netwerk.

Het probleem zou zich voordoen na het invoeren van de pincode en alleen een harde reset zou de oplossing zijn. Vodafone weet inmiddels van de problemen en zegt samen met Apple hard te werken aan een oplossing, al kan dit even duren aangezien de provider nog geen idee heeft waar de oorzaak ligt. Vodafone geeft wel een tijdelijke oplossing, welke overigens niet voor iedereen schijnt te werken; start de iPad zonder simkaart en reset het apparaat drie keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.