Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Levertijd iPad 2 online 2 tot 3 weken, verkrijgbaar met Vodafone en T-Mobile sim

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2011, 1:40 CategorieApple

De iPad 2 is inmiddels te koop in Nederland! Vanmiddag hadden we al het vermoeden dat de levertijden helaas niet een paar dagen zouden beslaan en nu zien we online in de Apple Store dan ook een levertijd van 2 tot 3 weken. Mocht je dus snel een iPad 2 willen hebben, ga dan vanmiddag om 17.00 – of al eerder – in de rij staan bij en Apple reseller. Ook zien we in de Apple Store dat de iPad 2 te koop is met zowel een Vodafone als een T-Mobile micro simkaart.

We zijn benieuwd wat voor taferelen we morgen bij de winkels kunnen verwachten. Het vermoeden bestaat dat veel mensen toch eerst een winkel zullen proberen en wellicht later op de dag, wanneer de winkels geen iPad 2 meer op voorraad hebben, online hun order zullen plaatsen.

Bekijk op onze iPad 2 pagina waar je nu online al een iPad 2 kunt bestellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.