Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft gaat Windows 8 voor tablets in juni tonen

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2011, 16:56 CategorieBesturingssystemen

Geloof het of niet, maar Microsoft gaat zich op tablets focussen in haar eerstvolgende versie van Windows. En dit platform zou wel eens sneller kunnen arriveren dan we verwachten. Een bron binnen Microsoft heeft namelijk aangegeven dat de presentatie van Windows 8 voor tablets in juni gepland staat. Daarnaast claimt de bron dat het nieuwe besturingssysteem een aantal elementen van de interface van Apple zou lenen.

Elementen van Windows Phone 7’s Metro interface zullen ook gebruikt worden en als basis heeft Microsoft de Media Center interface genomen die bij Windows XP uit 2004 zat. De vraag is of Windows 8 de concurrentie met Android Honeycomb aan zou kunnen gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.