Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola ontkent geruchten over reduceren Xoom orders

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2011, 15:28 CategorieAndroid

Motorola heeft de geruchten over het reduceren van het aantal Xoom orders stellig ontkent. Geruchten deden de ronde dat de fabrikant ongeveer 500.000 units in maart zou produceren, waarna het aantal flink naar beneden gehaald zou worden in de komende maanden en de productie gestopt zou worden in juni.

Motorola heeft tegenover Gearlog verklaard dat de Xoom geproduceerd en verkocht zal blijven worden na het tweede kwartaal. De productie zal dus niet stopgezet worden. De geruchten zorgden ook voor speculaties over een nieuwe, tweede generatie, Xoom tablet. Hierover wilde Motorola niks kwijt. Samsung volgde wel dit pad, wat we zagen tijdens de introductie van een vernieuwde Galaxy Tab 10.1 die nog niet eens te koop was voor consumenten.

Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.