Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola reduceert Xoom orders, nieuwe tablet in de maak?

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2011, 23:13 CategorieAndroid

De Motorola Xoom is nog maar net te koop en er is al sprake van een mogelijke opvolger van de tablet voor het einde van het jaar. Motorola zou namelijk het aantal orders voor de Xoom tablet flink teruggebracht hebben vanaf het tweede kwartaal en vanaf juni zou de fabrikant geen nieuwe Xoom tablets meer bestellen.

In april zou Motorola al 300.000 units minder willen en in mei moet het totaal al onder de 300.000 vallen. De onzekere markt condities als gevolg van de lancering van de iPad 2 en de recentelijke lancering van een hoop nieuwe tablets doen Motorola blijkbaar bewegen tot dit besluit.

Er worden in 2011 naar verwachting tussen de 3 miljoen en 5 miljoen units van de Xoom verkocht, maar dit ligt ver achter op de verwachtingen van de iPad 2, waar er naar verwachting tussen de 10 miljoen en 12 miljoen van verkocht worden in alleen het tweede kwartaal van dit jaar. Motorola neemt waarschijnlijk een stapje terug om de situatie te evalueren en een nieuwe tablet klaar te stomen voor de tweede helft van dit jaar.

Via: Apple Insider
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.