Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom tablet in Duitsland geprijsd op 700 euro

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2011, 11:52 CategorieAndroid

In Amerika is de Motorola Xoom inmiddels al te koop voor 799 dollar, maar voor Europa was het tot nu toe nog even afwachten wat de prijs zou worden. T-Mobile Duitsland heeft gisteren laten weten de Xoom te gaan verkopen voor 699,95 euro. Ook liet de telecom provider weten dat zijn de eerste drie maanden het alleenrecht zal hebben op de verkoop van de tablet. Vanaf eind april moet de Xoom te koop zijn, in ieder geval bij T-Mobile Duitsland.

Nederland zal waarschijnlijk niet ver afwijken van deze prijs en de kans is groot dat ook hier T-Mobile in eerste instantie met de tablet aan de haal gaat. De prijs van de Xoom ligt op hetzelfde niveau als een 32GB iPad met Wifi en 3G dus de keuze die je maakt zal puur een afweging zijn op het gebied van andere features en voorkeur.

Lees meer over de Motorola Xoom

 
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.