Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs LG G-Slate lekt uit; 700 dollar

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2011, 12:01 Categorie3D tablets

Diegenen die dachten dat het prijskaartje van 800 dollar voor de Motorola Xoom iets teveel van het goede was zullen blij zijn om te horen dat de G-Slate waarschijnlijk voor 100 dollar minder te koop zal zijn. De 3D tablet van LG zal volgens de online retailer MobileCity te bestellen zijn voor 699,99 dollar.

De G-Slate (of Optimus Pad in Europa) heeft een 8.9 inch touchscreen, Tegra 2 processor en het Android 3.0 Honeycomb besturingssysteem. Hoewel het scherm kleiner is dan dat van de Xoom heeft de G-Slate wel de mogelijkheid om 3D opnamen te maken en weer te geven (met gebruik van 3D bril).

Vandaag leerden we dat de prijs van de Xoom ligt in Europa op 700 euro ligt, dus wellicht komt de Optimus Pad dan rond de 600 euro uit.

Lees meer over de LG Optimus Pad


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.