Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 8.9 specs lekken uit voor lancering; lichter en dunner dan iPad 2

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2011, 0:14 CategorieAndroid

We wisten natuurlijk al dat Samsung morgen haar nieuwe Galaxy Tab 8.9 zou gaan onthullen, maar vandaag zijn de specs van de tablet al opgedoken. Op de CTIA beurs heeft PocketNow een flyer gespot waarop alles al verklapt wordt. Zo heeft de 8.9 inch tablet een 1.280 bij 800 pixels resolutie display, een processor van 1GHz en is hij dunner en lichter dan de iPad 2.

De Galaxy Tab 8.9 is maar 8.6mm dun en weegt 400 gram. Ter vergelijking; de iPad 2 is 8.8mm dun en weegt meer dan 600 gram. Wel moeten we toegeven dat de iPad 2 ook wel een inch groter is. Het lijkt er op dat de Galaxy Tab 8.9 voorzien zal zijn van een custom schil bovenop Android Honeycomb. Wat dit precies inhoudt is nog onduidelijk. Er wordt gesproken over een ‘Live Panel’ en een ‘Mini App Tray’. We wachten de persconferentie van morgen af voor meer details! Afbeeldingen na de break.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.