Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 8.9 wordt gelanceerd op 22 maart

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2011, 14:21 CategorieAndroid

Na de grootste introductie van de 7 inch Samsung Galaxy Tab als dé concurrent van de iPad in 2010 heeft Samsung tijdens het MWC 2011 alweer een nieuwe tablet uitgebracht onder de naam Galaxy Tab 10.1. Deze tablet heeft, zoals de naam al zegt, een 10.1 inch scherm en maakt gebruik van Android 3.0 Honeycomb. Maar, voor Samsung is dit niet genoeg en het merk heeft dan ook middels een teaser aangekondigd dat er een 8.9 inch Galaxy Tab aan zit te komen om de tablet serie van de fabrikant verder uit te breiden.

De tablet moet tijdens een persevenement op 22 maart aan het publiek getoond gaan worden. De teaser hierboven toont het nummer 78910, wat een duidelijke hint is naar de verschillende scherm diagonalen van de Samsung tablets. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Galaxy Tab 8.9 draaien op Honeycomb, maar verdere specs hebben we nog niet.

Nog een extra nieuwtje is dat Samsung bezig zou zijn met een nieuwe versie van de 7 inch Galaxy Tab, met wellicht Android 3.0 Honeycomb. Voor meer updates moeten we toch echt wachten tot 22 maart.

Bron: Samsung

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.