Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung overdrijft: Galaxy Tab is niet dunner dan de iPad 2

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2011, 21:38 CategorieApple

Vorige week werden de Galaxy Tab 8.9 en de vernieuwde Galaxy Tab 10.1 met heel wat bombarie door Samsung aangekondigd en een heel belangrijk punt in de presentatie was de dikte van de tablets. Ze zouden namelijk maar 8.6mm dun zijn en daarmee dunner dan de iPad 2. Maar, het blijkt nu zo te zijn dat Samsung goed kan overdrijven want foto’s van InformationWeek tonen de twee tablets naast elkaar en de iPad 2 lijkt toch echt dunner. Foto’s na de break.

Een woordvoerder van Samsung ontkende niet dat de Galaxy Tab dikker is dan de iPad 2 maar wees op het feit dat volgens de specificaties de Galaxy Tab 0.02mm dunner is dan de iPad 2, ondanks dat we het bewijs van het tegengestelde hebben. Vinden we dit erg? Nou ja, we kunnen er mee leven en de populariteit van de Galaxy Tabs zal er niet minder om zijn. Maar we vinden het wel jammer dat Samsung Apple dus helemaal niet kan verslaan. De tablets zijn dus niet dunner en worden ook nog eens drie maanden na de lancering van de iPad 2 uitgebracht. Conclusie? Samsung verliest de eerste strijd in ieder geval.

Er duiken ook berichten op dat de promotie video van de Galaxy Tab gemaakt is met acteurs. Iedereen lijkt hier heel verbaasd over, maar ik vraag me dan af; welke fabrikant gebruikt geen acteurs in haar promotie video’s? Kom op! Denken we nou echt met z’n allen dat die lachende, blije, overijverige mensen die jou een tablet aanprijzen echt zijn? Het zijn zogenaamde testimonials, maar een merk zou gek zijn de promotie van een product af te laten hangen van de ‘gewone’ mens. Daar moet je wat mij betreft gewoon doorheen kijken.
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.