Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Apple publiceert iPad 2 demonstratie video’s

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2011, 14:50 CategorieApple

Apple heeft 14 video’s online gezet waarin de nieuwe iPad 2, de functionaliteiten ervan en bepaalde applicaties worden gedemonstreerd. Na het kijken van deze video’s weet je nagenoeg alle nieuwe features van de iPad 2 en natuurlijk zijn ze ook gemaakt om je lekker te maken voor de nieuwe tablet sensatie.

De iPad 2 wordt vandaag in Amerika gelanceerd en er worden lange rijen voor de verkooppunten verwacht. In Nederland is de tablet vanaf 25 maart te koop, maar je kunt al een pre-order plaatsen bij bepaalde webshops. Kijk hier voor een compleet overzicht van de winkels waar de iPad 2 al te bestellen is.

iPad 2 Guided Tours video’s

Apple iPad 2 – Guided Tour FaceTime

Apple iPad 2 – Guided Tour Mail

Apple iPad 2 – Guided Tour Videos

Bekijk de andere Guided Tour video’s hier.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.