Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Een betere grip met de iPad Handstand

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2011, 12:07 CategorieAccessoires

De iPad 2 mag dan de meeste coole tablet van dit moment zijn en iedereen wil hem hebben, maar wat doe je als je vingers vet zijn en je niet wilt dat de iPad uit je handen glipt? Het vasthouden van de iPad (en andere tablets) is een probleem voor sommigen dus werden de rubberen cases ontwikkeld. Maar, je hebt ook een goede grip nodig om de tablet nog effectief te laten zijn. De iPad Handstand is hiervoor de oplossing.

Met deze accessoire hoeft helemaal niemand meer bang te zijn om zijn of haar iPad op de grond te laten vallen. Je hebt met het gebruik van de Handstand zelfs nog een hand helemaal vrij om andere dingen te doen. Ook kun je de tablet draaien in je hand en zo wisselen tussen landscape en portrait modus.

Wat gaat dit je kosten? Momenteel 50 dollar wanneer je de gadget in Amerika bestelt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.