Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Hands-on review HTC Flyer (EVO View 4G)

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2011, 12:01 CategorieAndroid

We hebben de HTC Flyer tablet een paar weken geleden tijdens het Mobile World Congress 2011 al van dichtbij kunnen bekijken, maar deze versie van de tablet was nog niet helemaal af. Nu is tijdens de CTIA 2011 in Amerika de laatste versie van de tablet getoond onder de naam waarmee hij in de VS uitgebracht zal worden; EVO View 4G. Deze tablet moet de directe concurrentie aangaan met de net gelanceerde Samsung Galaxy Tab 8.9.

Het mooie – of juist nadeel voor sommigen – van deze tablet is de Scribe Pen, oftewel stylus. Hiermee kun je onder andere notities maken en tegelijkertijd audio opnamen maken. De notities die je maakt worden dan exact verbonden met de op dat moment ingesproken audio opnamen.

HTC Flyer hands-on video’s

Momenteel draait de tablet nog op een smartphone versie van Android, maar niet al te lang na de lancering belooft HTC een update voor Android Honeycomb door te voeren. Of de Flyer de concurrentie met de Galaxy Tab 8.9 aankan moeten we afwachten, maar hij heeft zeker een voordeel voor de consumenten die gewend zijn om de hele dag een pen vast te houden.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.