Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: HTC toont officiële video van Flyer tablet

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2011, 16:42 CategorieAndroid

HTC heeft de officiële video voor de HTC Flyer Android tablet op YouTube geplaatst. De tablet ziet er aardig cool uit en een van de mooiste features is natuurlijk de stylus waarmee je van alles op het scherm kunt schrijven en ook nog eens kunt tekenen. De gehele tablet wordt door HTC even als vernieuwend, innovatief en vooral uniek neergezet.

De HTC Sense user interface ziet er ook interessant uit. Dit is de eerste keer dat we een officiële ‘demonstratie’ en promotie video van de Flyer te zien krijgen hoewel we natuurlijk allemaal al weten hoe de Flyer in elkaar steekt. Eerder kregen we wel al een suggestieve video te zien waarin meer omschreven werd voor wie de Flyer tablet vooral is; voor iedereen dus blijkbaar. Video na de break.

De HTC Flyer tablet heeft een 7 inch 1.024 bij 600 resolutie scherm. In Nederland komt er een Wifi + 3G met 32GB geheugen en een Wifi-only model met 16GB geheugen op de markt.Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.