Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: iPad, iPad 2 krijgen onofficiële Compact Flash card compatibiliteit

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2011, 19:44 CategorieAccessoires

Gezien het feit dat de iPad 2 ongelooflijk populair is en bijna nergens meer te krijgen is zullen we het geen nadeel noemen, maar de iPad kan nog steeds niet overweg met een extern geheugen (memory card). Dat was tot nu toe dan, want er is een onofficiële oplossing op de markt gebracht in de vorm van een CF card reader.

MIC Gadget heeft een nieuwe accessoires getoond die simpelweg aangesloten kan worden op de dock connector aansluiting. Wanneer je daar dan weer een Compact Flash kaart inschuift kun je, zoals te zien is in de video na de break, HD video en HD afbeeldingen zonder problemen overzetten.

Voor 29,90 dollar kun je de reader in bezit hebben wanneer deze over een maand gelanceerd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.