Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Nieuwe Samsung Galaxy Tab 8.9 teaser bevestigt camera aan achterzijde

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2011, 12:54 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 8.9 staat op het punt gelanceerd te worden, maar Samsung wilde de nieuwe tablet toch nog even teasen. Er zijn nog geen specificaties bekend maar een korte glimp van de tablet toont wel een camera aan de achterzijde met flitser.

Het lijkt er ook op dat de Gaalxy Tab 8.9 een custom UI heeft, in ieder geval een aantal custom TouchWiz widgets, in een van de screenshots. Of Samsung het Android 3.0 Honeycomb besturingssysteem aangepast heeft moeten we nog afwachten. De Galaxy Tab 10.1 maakt puur gebruik van Honeycomb, zonder grote aanpassingen, en hopelijk doet de fabrikant hetzelfde met de 8.9 inch tablet.

Interessant is dat we het gebogen achter paneel, zoals te zien in de eerste teaser foto, voor de koptelefoon aansluiting niet aanwezig lijkt te zijn. Op 22 maart zullen we weten of de nieuwe Samsung tablet echt zo dun is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.