Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Olivetti Olipad 100 Android tablet uitgepakt

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2011, 15:01 CategorieAndroid

De Olivetti OliPad 100 is waarschijnlijk de eerste Italiaanse tablet in de markt en daarom mag er best wel wat aandacht aan besteed worden. De Italianen hebben inmiddels een eerste exemplaar op video gezet en wel tijdens het uitpakken van de tablet.

De OliPad 100 is een 10 inch tablet en draait op het Android 2.2 Froyo besturingssysteem. Volgens de mensen die de gadget getest hebben is hij perfect voor social networking en web surfing. De OliPad 100 komt met een geïntegreerde webcam, Wifi, Bluetooth, USB aansluiting en een SD card slot. Andere features zijn Full HD weergave en SW eReading. Onder de kap zien we een ARM Cortex A9 dual-core processor terug die alles aanstuurt.

De Olivetti OliPad is te koop voor 394,00 euro en kan ook voorzien worden van een optioneel docking station.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.