Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Ook de iPad 2 kan niet op tegen een blender

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2011, 18:46 CategorieApple

‘Will it blend?’ is eigenlijk tegenwoordig een tech cliché, maar het blijft toch mooi – en tegelijkertijd pijnlijk – om te zien hoe Blendtec aan de slag gaat met de nieuwe iPad 2. De tweede generatie Apple tablet is nergens meer te krijgen en de levertijden staan op 4 tot 5 weken, maar dat houdt Tom Dickson van Blendtec niet tegen om een gloednieuwe witte iPad 2 doormidden te breken en in een industriële blender te stoppen.

Het is geen verrassing meer te noemen maar eenmaal doormidden gebroken en in de blinder gepropt heeft de iPad 2 niks meer in te brengen tegen de stalen bladen van de blender. De tablet gaat snel van een 9.7 inch super tablet naar een 499 dollar hoopje stof. We kunnen wel wat leuke dingen bedenken die we met de iPad 2 kunnen doen, maar ja.. wij hoeven dan ook geen blenders te verkopen..  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.