Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Samsung Galaxy Tab 10.1 gedemonstreerd

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2011, 19:44 CategorieAndroid

Het is nogal een lange promotionele video en soms wordt het wat saai, maar in ieder geval zien we wat bewegende beelden van de nieuwe Samsung Galaxy Tab 10.1. In deze video maken we kennis met nagenoeg alle functies en mogelijkheden van de nieuwe Galaxy Tab.

We worden meegenomen in het dagelijkse leven van een persoon en we zien welke functies de Galaxy Tab 10.1 allemaal te bieden heeft op elk moment van de dag en in elke situatie. We zien verschillende applicaties en natuurlijk het Android 3.0 Honeycomb besturingssysteem.

Lees meer over de Samsung Galaxy Tab 10.1
Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.