Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: T-Mobile LG G-Slate (Optimus Pad) app demo

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2011, 14:35 Categorie3D tablets

De G-Slate van LG (beter bekend als de Optimus Pad in Europa) werd tijdens de CTIA 2011 op de stand van T-Mobile getoond  en Engadget kreeg een paar minuten de kans om te zien welke applicaties er meegeleverd worden bij de G-Slate. Aangezien we nog maar weinig bewegende beelden van de G-Slate/Optimus Pad gezien hebben is dit ook voor ons wel interessant.

De 8.9 inch Honeycomb tablet krijgt als standaard apps Need For Speed Shift, T-Mobile TV, en Zinio eReader meegeleverd. Of T-Mobile de LG Optimus Pad ook in Nederland zal gaan verkopen is nog niet bekend. Video na de break.

 


Kijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.