Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: WoPad Android tablet, kopie van iPhone 4 design?

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2011, 14:33 CategorieAndroid

Ook China zit niet stil wanneer het aankomt op nieuwe tablets en deze keer hebben we een video gespot van een nieuw Shanzai model. Het is de WoPad, een iPad clone die toch meer lijkt op een grote iPhone 4. De tablet komt met een 1GHz Samsung pv210 processor en een 7 inch 800 x 480 pixels capacitief touchscreen.

Daarnaast vinden we 512MB aan RAM geheugen, 1GB aan flash opslag  en een 3000mAh batterij. De WoPad draait op het Android 2.2 Froyo besturingssysteem.

De afmetingen van de tablet zijn 197 x 125 x 14.5mm en aangezien de video een review van het product is zal het niet lang meer duren voordat de tablet in de winkels te vinden is. Over de prijs is niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.