Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vodafone: ‘Doe geen iOS 4.3 update op de iPad’

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2011, 17:13 CategorieApple

Eerder deze week kwamen er berichten naar buiten dat de iOS 4.3 update voor de iPad problemen oplevert voor Vodafone klanten. Wanneer er verbinding gezocht wordt met het 3G netwerk van de telecom provider crasht menig iPad en kan men geen gebruik meer maken van het internet. Vodafone heeft nu in een reactie laten weten dat ze haar klanten adviseert de iOS 4.3 update niet uit te voeren.

Vodafone geeft tegenover Tweakers.net aan dat ze helaas nog steeds niet weet wat de oorzaak van dit probleem is. Samen met Apple is Vodafone druk bezig met een oplossing. Klanten die het probleem ondervinden wordt geadviseerd contact op te nemen met de klantenservice van Vodafone of Apple. Voorlopig is de enige oplossing nog steeds een harde reset uitvoeren en de iPad opnieuw opstarten zonder simkaart.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.