Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Weer afbeeldingen iPad 2 uitgelekt: Dunner, lichter, platter

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2011, 11:41 CategorieApple

We hebben inmiddels al zoveel uitgelekte afbeeldingen van zogenaamde iPad 2 modellen en cases voor de iPad 2 gezien dat het lastig in te schatten valt of deze uitgelekte afbeeldingen – een aantal uur voor de officiële presentatie later vandaag – echt is of weer een Aziatisch hoogstandje. Toch claimt de tablet, die in handen van DGtle kwam, de echte iPad 2 te zijn. En om eerlijk te heeft heeft deze versie wel alles dat we verwachtten; hij is dunner, platter, heeft FaceTime en een grotere speaker.

In plaats van de afgeronde hoeken en de bolle achterkant zou Apple gaan voor een model met scherpere randen en een compleet vlakke achterzijde. De veel dunnere afmeting moet het ook makkelijker maken de iPad in een hand te dragen.

Echt? Nep? We weten het vandaag.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.