Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wil jij nu een iPad 2 kopen? Voor 4.000 dollar heb je er een..

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2011, 23:51 CategorieActies

Apple’s tekort aan iPad 2 tablets is een zegen voor de ondernemende internetters onder ons die de tablet overal te koop zetten. Op eBay wordt de iPad 2 inmiddels aangeboden voor tweemaal tot viermaal het aankoopbedrag. Een persoon verkoopt zijn 64GB AT&T 3G iPad 2 op eBay zelfs voor een schamele 4.000 dollar!

Dat bedrag is nogal aan de hoge kant, maar de verkoper weet de tablet wel goed in de markt te zetten met wat slimme marketing. Zo heeft hij het vooral gericht op internationale bieders met een boodschap voor klanten uit Europa, Japan en de VAE die luidt; “Help an American who lost his job.” Dit emotionele tintje geeft hem wellicht net dat beetje extra boven de andere iPads.

Onder de andere advertenties zien we ook nog een 16GB model, met een verkoopprijs van 500 dollar, dat verkocht wordt voor 2.000 dollar. Deze bedragen worden vooral in grote steden als New York City gevraagd. Wil jij dus niet langer op een iPad 2 wachten? En heb je nog ergens 4.000 dollar liggen? ..of je plaats gewoon in Nederland alvast een bestelling natuurlijk.  • Delen:

Reacties

  1. Alex
    20 maart, 2011 om 20:12

    Haha heel fijn! Als ik een stuk of 10.000 iPad 2’s had, had ik het wel geweten, maar helaas ;)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.