Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Adobe Photoshop Touch Apps beschikbaar voor de iPad, andere tablets volgen

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2011, 17:32 CategorieApple

De officiële Photoshop applicatie voor de iPad is nog niet klaar, maar er zijn inmiddels wel andere oplossing gelanceerd om je creatieve kunsten op de iPad te vertonen. Er zijn drie nieuwe iOS applicaties voor de iPad uitgebracht binnen het Creative Suite programma van Adobe; Color Lava for Photoshop, Eazel for Photoshop en Nav for Photoshop.

Via de applicaties kun je als een soort afstandsbediening je creativiteit op de iPad kwijt en daarna gebruiken in Photoshop. Adobe Lava is gemaakt voor de creatie van kleuren en stijlen die gevormd kunnen worden tot een theme dat je kunt importeren in Photoshop.

Met Adobe Eazel kun je vingerverf oefeningen doen en met Adobe Nav kun je de computer en het Photoshop programma bedienen met de iPad, maar wel alleen voor beeldbewerking. De drie applicaties zullen begin mei gelanceerd worden voor een prijs tussen de 1,59 euro en de 3,99 euro. De mogelijkheden voor deze manier van integratie met Photoshop zijn niet alleen voor iOS. Later dit jaar zullen er ook applicaties voor ander besturingssystemen uitgebracht worden door ontwikkelaars.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.