Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon Kindle app geoptimaliseerd voor Android 3.0 tablets

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2011, 14:28 CategorieAndroid

De Android Market voor Honeycomb applicaties is nogal minimaal, maar in ieder geval doet Amazon er alles aan om haar applicaties aan te passen aan het nieuwe besturingssysteem. De Kindle e-reader applicatie (gratis verkrijgbaar in de Android Market) is geoptimaliseerd voor Android 3.0 tablets.

De applicatie maakt (beter) gebruik van de grotere displays om zo een verbeterde lay-out weer te geven en het makkelijker te maken om door de Kindle Store en je eigen e-book bibliotheek te navigeren. Andere aanpassingen in de nieuwe Duitse taal ondersteuning in de applicatie en winkel, een naadloos geïntegreerde winkel-ervaring speciaal voor Honeycomb tablets, de mogelijkheid om content downloads te pauzeren en te hervatten, en verbeterde woord-zoek mogelijkheden (voor zowel smartphones als tablets) met een ingebouwd woordenboek met meer dan 250.000 woorden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.