Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple liet in maart tussen de 2.4 en 2.6 miljoen iPads verschepen

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2011, 17:39 CategorieApple

Apple heeft wellicht een zeer geslaagde lancering van de iPad 2 beleefd. Een aantal leveranciers van componenten voor de iPad 2 hebben vandaag tegenover Digitimes aangegeven dat er tussen de 2.4 en 2.6 miljoen tablets verscheept zijn in maart alleen. Volgens Digitimes zou dit aantal snel kunnen stijgen en zodat er voor het begin van de zomer zo’n 12 miljoen iPad 2 modellen verkocht zijn.

Ter vergelijking; van de eerste generatie iPad werden binnen 28 dagen 1 miljoen stuks verkocht. Nu lijkt Apple dit record minimaal te halveren. We moeten eerlijk toegeven dat de internationale lancering van de tablet nu ook een stuk gunstiger valt. Nu was de iPad 2 binnen twee weken na de lancering in de VS internationaal te koop. Bij de vorige lancering zat hier een langere periode tussen.

De meeste fabrikanten van onderdelen voor de iPad 2 hebben hun productiecapaciteit flink uitgebreid en Apple schijnt op zoek te zijn naar extra leveranciers, maar het blijft dus afwachten of Apple aan de grote vraag kan blijven voldoen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.