Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple vindt nieuwe display fabrikant, voorraad iPad 2 snel groter

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2011, 17:52 CategorieApple

Apple zou zoekende zijn nieuwe een nieuwe leverancier voor het display van de iPad 2 om zo het tekort op de voorraad te doen verdwijnen en de iPad 2 sneller bij klanten te kunnen bezorgen. Volgens de Economic Daily News heeft Apple deze leverancier voor haar 1.024 x 768 IPS displays gevonden in AU Optronics. Interessant is dat het verslag claimt dat Apple drie tot vier keer de marktprijs betaalt voor elk panel.

AUO zou nu meer dan de helft van haar capaciteit in de fabriek de Taichung gereserveerd hebben voor de productie van de displays. Momenteel verzorgen Samsung en LG Display de panels voor de iPad 2 en de beslissing om AUO aan het rijtje toe te voegen wordt gezien als een reactie op de groeiende concurrentie van rivaliserende bedrijven in de tablet markt. Het is nog niet bekend wanneer de voorraad iPad 2 tablets weer enigszins voldoende is om de grote vraag aan te kunnen. Online orders staan nog steeds op 3 tot 4 weken.
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.