Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Eee Pad Transformer loopt vertraging op door grote vraag

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2011, 12:41 CategorieAndroid

De wereldwijde vraag naar de ASUS Eee Pad Transformer schijnt zo groot te zijn dat ASUS er niet maar aan kan voldoen. Om deze reden heeft de fabrikant dan ook laten weten zich te verontschuldigen voor het feit dat de lancering in sommige landen twee tot drie weken uitgesteld moet worden.

In de VS wordt de Transformer nog steeds eind deze maand verwacht. Wat de gevolgen voor Nederland zijn is nog niet geheel duidelijk, maar ASUS geeft aan dat de Facebook pagina’s per regio zo snel mogelijk de meest up-to-date informatie zullen bevatten.

De ASUS Eee Pad Transformer zou wel eens de grote verrassing van het jaar kunnen worden aangezien deze Honeycomb tablet bijna alles bevat wat je nodig hebt – zelfs een keyboard dock en een accu van 16 uur – voor een zeer aantrekkelijke prijs van 399,00 euro. Dat is dan wel zonder dat mooie keyboard. Hiervoor betaal je 100 euro extra.

Bekijk alle specs van de ASUS Eee Pad Transformer

Bekijk de hands-on review van de ASUS Eee Pad Transformer

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.