Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Eee Pad Slider komt ook als Windows 7 variant met Atom Z670 processor

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2011, 11:12 CategorieAndroid

ASUS heeft in de tablet markt vooral de aandacht gekregen door haar Eee Pad Transformer tablet waar de verwachtingen hoog voor zijn, maar we moeten niet vergeten dat er ook een Eee Pad Slider aan staat te komen. Deze versie heeft een 10.1 inch scherm met een resolutie van 1.280 x 800, draait op Android 3.0 Honeycomb en bevat een Tegra 2 processor. Toch is de Slider op de website van Intel verschenen met een Atom Z670 Oak Trail processor.

Hij heeft maar kort op de website van Intel gestaan, maar lang genoeg om ons te overtuigen; de Eee Pad Slider komt als Android/Tegra 2 tablet en als Windows 7/Atom Z670 tablet op de markt. ASUS Nederland heeft in ieder geval aan ons reeds bevestigd dat er eind dit jaar een Windows/Intel versie van de tablet zal verschijnen. Over de prijs is nog niks bekend.

De originele Eee Pad Slider lancering staat gepland ergens begin juli. Voor 499,00 euro kun je deze tablet aanschaffen. De kleinste telg van de familie, de Eee Pad MeMo zal eind augustus in Nederland verschijnen.

Bron: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.