Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘BlackBerry PlayBook eind juni in Nederland te koop’

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2011, 19:57 CategorieHardware

Volgens “goed ingelichte bronnen” van AllAboutPhones zal de BlackBerry PlayBook vanaf eind juni in Nederland te koop zijn. De website baseert deze informatie op haar bronnen bij een Nederlandse retailer. Over de prijzen wist de bron weinig te melden, behalve dat de prijs rond die van de iPad 2 zou liggen.

Helemaal zeker is de bron niet, want er zouden volgens hem/haar een paar weken vertraging op kunnen treden. Kortom, begin van de zomer hopen we de PlayBook dat eindelijk te verwachten. BlackBerry zelf wilde niet reageren op de geruchten. Ook wist de bron iets te melden over de Motorola Xoom; deze komt naar alle waarschijnlijkheid eind april of begin mei in Nederland aan.

De PlayBook is een van de eerste tablets die vorig jaar nog aangekondigd werd, maar neemt de langste tijd om ook echt te verschijnen. We hebben inmiddels diverse demonstraties en afbeeldingen gezien, maar het wordt tijd dat RIM echt laat zien wat ze in huis heeft. De PlayBook beschikt over een 7 inch scherm met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1GHz dual-core processor, HDMI uitgang, Wifi en weegt 400 gram. De tablet draait op het eigen QNX besturingssysteem van RIM waarop ook Android applicaties kunnen draaien via een virtuele machine.


€ 99,00

op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlKijk hier voor directe links naar alle populaire tablets

Kijk hier voor winkels die deze tablet met abonnement aanbieden

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.