Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell komt in de herfst met 10 inch Windows 7 tablet, Windows 8 volgend jaar

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2011, 12:18 CategorieBesturingssystemen

Volgens de roadmap die we in februari onder ogen hebben gekregen moet Dell dit jaar nog een 10 inch Windows 7 tablet op de markt brengen. Nu is er via Forbes meer informatie naar buiten gekomen waar we uit op kunnen maken dat dit ergens in de herfst gebeurt. De tablet zal vooral gericht zijn op de zakelijke markt.

De 10 inch tablet heeft Windows 7 als besturingssysteem, wat op zich vreemd is aangezien Microsoft deze zomer Windows 8 voor tablets hoogstwaarschijnlijk zal lanceren. Toch zal Windows 8 pas in 2012 beschikbaar zijn voor fabrikanten en Dell wil haar product eerder uitbrengen. Dell heeft al wel plannen klaarliggen om volgend jaar een Windows 8 tablet te lanceren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.