Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell Streak 10 tablet verschijnt in juni, draait op Honeycomb

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2011, 11:30 CategorieAndroid

Dell’s Windows 7 Rosemount tablet gaat de zomer niet meer halen, maar dat betekent niet dat je geen Android alternatief hebt voor op het strand. Volgens Forbes zal de 10 inch Streak 10 tablet van Dell ergens in juni op de markt verschijnen, wat iets later is dan we uit Dell’s uitgelekte roadmap konden halen.

Forbes meldt ook dat de tablet waarschijnlijk niet onder de naam Streak 10 door het leven zal gaan. Wel zal de tablet Android 3.0 Honeycomb als besturingssysteem hebben, misschien ook met de Stage user interface van Dell. Of de tablet ook deze zomer naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.