Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

eBay verkopen iPad 2 fors door beperkte voorraad

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2011, 12:32 CategorieApple

Het blijkt dat de vraag naar de iPad 2 nog steeds stukken groter is dan het aanbod, wat een groot voordeel is voor de verkopers op eBay. AppleInsider heeft de verkoopcijfers van de iPad 2 verkregen van eBay welke aantonen wat de populairste modellen zijn en wie ze koopt. De meeste tablets (65 procent) worden in de VS verkocht, wat aantoont dat hoewel de tablet nu al een paar weken te koop is, er nog steeds een tekort is.

Ter vergelijking; maar 35 procent van de eBay verkopen van de originele iPad waren naar de VS. Van de iPad 2 modellen is het 16GB Wifi-only model met meest populair, met 30 procent van de verkopen. De tweede meest gezochte versie is de 3G 64GB tablet, met 23 procent van de verkopen. De winstmarges zijn ook niet mis want het 16GB model verkoopt gemiddeld 198 dollar boven de winkelprijs en het 64GB model voor 406 dollar boven de winkelprijs.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.