Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google’s eigen “Seaboard” tablet met Chrome OS?

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2011, 13:44 CategorieBesturingssystemen

Er gaan al langer geruchten dat Google bezig is met een eigen tablet waarop ze haar eigen Chrome besturingssysteem wil laten draaien en ook nu is er weer informatie uit Chrome OS opgedoken waaruit blijkt dat Google druk bezig is met de ontwikkeling van een touch apparaat.

Chromestory heeft een aantal bug logs gevonden waarin wordt gesproken over “Seaboard”, waarschijnlijk de codenaam voor het nieuwe touch apparaat. Enkele specs die zij vonden voor het nieuwe apparaat zijn een Tegra 2 processor, Atmel MXT Touch Screen, 1GB RAM geheugen en twee USB poorten. Er is nog wat twijfel of het een tablet of laptop gaat zijn aangezien er ook verwezen wordt naar een keyboard. Het is in ieder geval zeker een touch apparaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.