Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Intel werkt aan Android 3.0 tablet als onderdeel van PRC Plus Plan

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2011, 17:44 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat Intel een nieuwe weg gaat inslaan voor tablet PC’s. Deze weg, genaamd de PRC Plus strategie, zal Android 3.0 en een grote aankondiging in het derde kwartaal van 2011 omvatten. Volgens de bronnen van Digitimes heeft het een half jaar lang onderhandelen met Google gekost. Intel zelf wil niet op de geruchten reageren.

Het PRC Plus plan is bedoeld om de Intel processor te gebruiken om sterkere en krachtigere producten dan de op AMD gebaseerde rivalen te creeren. Ook de interface en de gebruikservaring zouden verbeterd worden door het Intel platform. Intel wil daarnaast een subsidie van 10 dollar uitdelen voor elke tablet PC gebaseerd op haar processor.

Op deze manier hoopt Intel meer notebook fabrikanten aan te gaan trekken. Acer, Lenovo, Asustek en Cisco zullen volgens de bronnen een aantal van de partners zijn die van de Intel oplossingen gebruik maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.